domingo, 26 de mayo de 2019

COMPETICIÓ DE PATINATGE A L'ESCOLA

El passat dissabte 18 de maig es va celebrar la primera competició de patinatge a l'escola Vedruna Vall. Les escoles que van participar van ser: Joaquima de Vedruna Terrassa, Petit Estel-La Nova, C.F. Ullastrell i les nenes de l'extraescolar de patinatge de Vedruna Vall.


La competició es va dur a terme de 8.30 a 14.00 del matí, al pati de Sant Jordi. Va ser organitzada per l'AMPA de l'escola Vedruna Vall i es va poder fer gràcies a la iniciativa i empenta d'una de les entrenadores de l'equip, la Sheila. Tot i que altres entrenadores com la Laura, l'Ainara, la Rocio, la Judith i l'Elena, també van ajudar a que es fes possible i van ajudar les nenes a entrenar-se per aquesta competició.

Durant l'acte les patinadores anaven sortint segons la categoria i feien l'actuació o ball, que prèviament van estar practicant durant el trimestre a l'extraescolar.
Les categories que van concursar van ser: Iniciació pre-B (7 i 8 anys), Iniciació B (8 i 9 anys), Iniciació pre-C (10 11 i 12 anys) i Iniciació C (13 i 14 anys).

Les nenes que van ser premiades en primer, segon i tercer lloc de la competició van ser:
Iniciació pre-C:
1r lloc: Nuria Sánchez (Joaquima de Vedruna)
2n lloc: Mia Benalcázar (Joaquima de Vedruna)
3r lloc: Martina Antolí (Petit Estel)

Iniciació C:
1r lloc: Aina Cuadrado (Joaquima de Vedruna)
2n lloc: Abril Ruiz (Vedruna Vall)
3r lloc: Aitana Marin (Vedruna Vall)

Iniciació pre-B:
1r lloc: Dana Hernandez (Vedruna Vall)
2n lloc: Sheila Pallarès (Joaquima de Vedruna)
3r lloc: Itziar Muñoz (Joaquima de Vedruna)

Iniciació B:
1r lloc: Noa López (Joaquima de Vedruna)
2n lloc: Marta Cámara (Joaquima de Vedruna)
3r lloc:Julia Pablos (Vedruna Vall)

Finalment les alumnes ens comenten que tot i no haver quedat entre les tres primeres posicions, s'ho van passar molt bé i es van esforçar molt. I en general els familiars, les entrenadores i les nenes estan contentes d'haver-se pogut celebrar la competició al pati de l'escola.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

SORTIDES 3r TRIMESTRE A L'ESO

El pròxim dijous dia 13 de juny els alumnes de 1r, 3r i 4rt de secundària aniran d'excursió tot el dia i faran diferents activitats rel...