martes, 28 de mayo de 2019

EL FEMENÍ GUANYA

El passat dissabte 25 de maig, l'equip femení de bàsquet de l'escola Vedruna Vall va guanyar dos tornejos, el del Social i el de l'escola Mare de Déu del Carme, aquests es van celebrar a les pistes de bàsquet del respectiu club/escola.


Com ja hem dit, l'equip juvenil femení de bàsquet del Vedruna Vall el passat cap de setmana va jugar contra diferents equips, a dos tornejos diferents. El primer partit va ser a les 9 h, contra el Karmel, a la pista de la seva escola, ja que celebraven la diada esportiva. Aquest partit el van guanyar, pel qual van rebre un petit regal.
Les noies que van representar l'escola Vedruna Vall durant els tres partits realitzats van ser: Judith Ibañez, Valentina Thaels, Ivet Martínez, Maria Lladós, Ruth Milan, Sara Perez, Marina Cot, Ivet Majó, Clara Ortiz i Maria Espín; juntament amb el suport del seu entrenador, Martí García, i les seves famílies.
El segon partit que van realitzar a les 15 h va ser al Social, competint contra l'equip de Can Jofresa, aquest el van perdre 20 a 22, tot i així van jugar molt bé.
L'últim partit que va jugar l'equip juvenil de l'escola va ser al voltant de les 19 h, contra l'equip del Social, el van guanyar 4 a 16 i van quedar en 2n lloc a la classificació de la categoria juvenil al torneig organitzat pel Social. En agraïment des del social els van donar una copa i un petit obsequi de cortesia a cada jugadora per la participació al torneig.

Per concloure felicitem a l'equip juvenil femení de l'escola per aquestes victòries i les animem a seguir així en el que queda de curs.
Agraïm a la Maria Lladós, jugadora de l'equip per haver-nos donat tota la informació.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

SORTIDES 3r TRIMESTRE A L'ESO

El pròxim dijous dia 13 de juny els alumnes de 1r, 3r i 4rt de secundària aniran d'excursió tot el dia i faran diferents activitats rel...