lunes, 20 de mayo de 2019

COMPETICIÓ DE ROBÓTICA A KENTUCKY

La setmana del 21 al 28 d'abril, un dels grups de l'extraescolar de robòtica de l'escola Vedruna Vall, l'equip MTEAM, van anar a USA a concursar a la competició de Robòtica VEX. Després d'haver-se classificar per la final Internacional de Robòtica VEX, havent guanyat el 1r premi de l'excel·lència a Espanya, uns mesos abans.


Com ja hem dit, un grup de l'extraescolar de robòtica format per Nil Ayala, Adrian Solà, Lucas Bonillo, Joan Pascual i Joel del Pal, alumnes de l'escola entre 6è de primària i 2n d'ESO. Acompanyats dels seus monitors Marc Lindez i Oriol Contreras, exalumnes de l'escola i estudiants d'enginyeria. Van anar a competir a la gran final mundial de Robòtica VEX, dins la categoria infantil, a Kentucky (USA), concretament a Louisville.
La competició de Robòtica VEX tracta de fer anar el robot, que anteriorment l'equip ha estat preparant per fer diferents proves i aconseguir el màxim de punts possibles per guanyar.

El viatge se'ls va fer una mica pesat, ja que van fer escala a Chicago. No obstant això s'ho van passar molt bé.
Durant els dies 23 i el 24 es van inscriure a la competició, van practicar i arreglar diferents detalls del robot, vist que el 25 d'abril començarien a concursar a la base classificatòria, fent anar el seu robot anomenat 52521F, fins el dia 27 que es va finalitzar la participació de la competició. Finalment es van classificar entre la 71 i la 74 posició a la categoria infantil, d'un total d'uns 100 equips.
Per acabar diumenge 28 es van dirigir cap a Terrassa, tornat a fer escala per Chicago. Ara bé amb una gran i divertida experiència per haver participat a la final internacional.

En conclusió felicitem a l'equip MTEAM per haver arribat fins aquesta gran competició i per haver posat aquest gran esforç.
Donem les gràcies al Nil Ayala i l'Adrian Sola per haver-nos ajudat a redactar aquesta notícia explicant-nos la seva experiència durant el viatge.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

SORTIDES 3r TRIMESTRE A L'ESO

El pròxim dijous dia 13 de juny els alumnes de 1r, 3r i 4rt de secundària aniran d'excursió tot el dia i faran diferents activitats rel...