martes, 2 de abril de 2019

SEGONA COMPETICIÓ DE LA TEMPORADA

El passat dissabte 30 de març les nenes de l’extraescolar de patinatge de l’escola Vedruna Vall, van realitzar la seva segona competició de la temporada al Poliesportiu de la Maurina.


Com ja hem dit les nenes van fer la seva segona competició i van tenir el suport de les seves companyes, familiars i també de les entrenadores, que van estar per elles durant tot el trimestre i les han ajudat a entrenar-se i esforçar-se, elles són: la Xeila, la Laura, l'Ainara, la Rocio, la Judith i l'Elena.

Les alumnes van competir contra altres nenes de la seva categoria, d’altres escoles, fent una coreografia individualment amb música de fons. Els balls es van realitzar de tal forma que les més grans van assistir més d’hora al matí per realitzar el seu ball i a mesura que anava passant el dia anaven participant les més petites fins a les 11 h que es va fer l'entrega de premis, on les alumnes de l'extraescolar de l'escola es van lluir.

Aquesta segona competició la van fer molt bé i van guanyar sis premis a diferents podis segons la categoria. Els premis de les nenes de l'escola Vedruna Vall van ser: de la categoria juvenil C, la Maria Hervas va quedar en primer lloc. A la categoria inferior, Cadet, la Julia Pablos va quedar en primer lloc i la Carla Ortega va quedar en tercer lloc. A la següent categoria, l'infantil C el podium va ser complet de l'escola i les premiades van ser: en primer lloc la Julia Cols, en segon la Koraima Tamayo i en tercer la Maria Aguilar. Respecte a les més petites l'Abril Ruiz va guanyar un premi a la segona posició a la categoria d'Aleví i l'Alejandra Guillem va quedar en tercera posició a la categoria de Benjamí.

En conclusió les noies ens comenten que estan molt contentes per la feina feta durant aquest temps i estan disposades a esforçar-se igual o millor que aquesta darrera competició per obtenir un millor podi. Nosaltres personalment les felicitem pels exits aconseguits i les animem que segueixin així la resta de la temporada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

SORTIDES 3r TRIMESTRE A L'ESO

El pròxim dijous dia 13 de juny els alumnes de 1r, 3r i 4rt de secundària aniran d'excursió tot el dia i faran diferents activitats rel...