lunes, 13 de mayo de 2019

UN VIATJE A HAWAII A FER PADDLE SURF

Els alumnes de 2n d’ESO que estan duent a terme l’optativa d’ètnies i esports del món, dirigida per l’Ernest Cardona i el Marc Ballestar, durant el segon quadrimestre estan organitzant un viatge per anar a Hawaii que va acompanyat d’una sortida a fer Paddle Surf a Barcelona i de fer una Haka, un ball tradicional d’origen Maori.

Imatge relacionada

Com ja hem anomenat, els alumnes de 2n d'ESO estan duent a terme un projecte on organitzen un viatge fictici per anar a Hawaii durant uns dies.
A l'hora d'organitzar-lo la classe s'ha dividit en diferents grups, cadascun té un tema al qual ha de buscar informació, com per exemple: restaurants o bars per menjar, les activitats de lleure que faran durant l'estada, l'hotel o l'alberg on dormir, etc. Hi ha una única condició que té aquest viatge, és que algun dels dies que estan allà hauran de practicar i fer una classe de paddle surf, un esport de rem que s’utilitza per navegar i que ja es practicava des dels pobles de la Polinèsia.
També per donar-li més interès al viatge la feina que té un grup és fer un tríptic amb tota la informació necessària per voler assistir al viatge.

Arrel d'aquest treball relacionat amb l’esport de Paddle Surf, el viatge a Hawai i la Haka, el proper dijous 16 de maig l’alumnat d’aquesta optativa anirà a la platja de la Barceloneta a fer una petita classe de paddle surf, a càrrec d’un club d’allà la zona i a gaudir-ne del dia.
Uns dies abans l’alumnat haurà preparat una Haka, una dansa de guerra d’origen Maori, per fer-la el dia que vagin a Barcelona abans d’entrar al mar a fer Paddle Surf.

En conclusió esperem que l’alumnat de l'optativa d'ètnies de 2n d’ESO s’ho passi molt bé i disfruti fent aquestes diferents activitats de lleure.
Imatge relacionada

No hay comentarios:

Publicar un comentario

SORTIDES 3r TRIMESTRE A L'ESO

El pròxim dijous dia 13 de juny els alumnes de 1r, 3r i 4rt de secundària aniran d'excursió tot el dia i faran diferents activitats rel...